Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Seyhan yeni yıla “Görevde” girdi

Seyhan yeni yıla “Görevde” girdi

Başkan Akay, yeni yıla ziyaret ve denetimle girdi

Seyhan Belediyesi, 2019’un son ve 2020’nin ilk gününde oldugu gibi yilbasi gecesi de tüm birimleriyle halkin hizmetindeydi.

Akay, mahalleleri dolasti, yardim dagitti

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, 2019’un son günü ile 2020’nin ilk gününü Mahallelerde halk ziyaretleri, inceleme ve denetimlerle geçirdi. Seyhan Belediyesi Zabita, Temizlik isleri, Çevre koruma Müdürlügü, özel Güvenlik ve Koruma Müdürlügü ekipleri yilbasi gecesi de dâhil 24 saat araliksiz görevinin basindaydi.

BASKAN AKAY MAHALLERDE HALKLA BULUSTU

Baskan Akay 2019’un son günü ile 2020’nin ilk gününde de halkla birlikteydi. Mahalleleri dolasan Baskan Akay, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gida yardimi yapti. Yardimlari evlerine kadar götüren Baskan Akay, ailelerin yeni yilini da kutladi. Hasta ziyareti de yapan Baskan Akay, “Geçmis olsun” dilegini iletti, 2020’nin herkese saglik getirmesi temennisini aktardi.

ÇOCUKLARIN YILBASI KUTLAMASINA SÜRPRIZ ZIYARET

Baskan Akay Belediye kreslerinde gelecege hazirlanan çocuklarin yeni yil kutlamasina da sürpriz ziyaret yapti. Çocuklarin yeni yilini kutlayan Baskan Akay, miniklerin mutluluguna ortak oldu. Baskan Akay “Çocuklar gelecegimizin güvencesi ve yasama sevincimizdir. Bugünün çocugunu, yarinin büyügü olarak yetistirmek hepimizin görevidir' mesaji verdi.

AKAY, BELEDIYEYE AIT TASINMAZLARI INCELEDI

Baskan Akay, Belediyenin mülkiyetinde olan eski bina ve alanlarda da  inceleme yapti. Seyhan Kent Konseyi Baskani Erkan Karakaya’nin da katildigi ziyarette Baskan Akay, Belediye teknik ekibiyle birlikte eski binalari ve bos alanlarin nasil degerlendirilebilecegi üzerine çalisma yapti. Baskan Akay, atil alanlarin en kisa sürede Seyhanliya kazandirilmasi için gerekli talimatlari verdi.

SEYHAN EKIPLERI, YENI YILDA DA “GÖREVDE”

Seyhan Belediyesi ekipleri de Baskan Akif Kemal Akay gibi 2019’un son günü ve 2020’nin ilk gününde görevinin basinda geçirdi.  Zabita ekipleri, Çevre Koruma Müdürlügüne bagli Gida Mühendisleri ile yilbasi öncesi oldugu gibi yilbasi gecesi de denetimlerini sürdürdü. Ekipler halkin sagliginin korunmasi için denetimler yapti,  bazi isletme sahiplerini uyardi. Temizlik isleri Müdürlügü’nce yilbasi gecesi için artirilan temizlik elemanlari ise sabaha kadar görevini yapti.  Özel Güvenlik ve Koruma Müdürlügü ekipleri Belediyenin sorumluluk bölgesindeki park, taziye evleri gibi alanlarda her zaman oldugu gibi çalismalarini sürdürdü. 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı